Foto: Mats Klasson


 

kamera med txt kafek_80

Vinnarfoton 2008 – 2019


 

Välkomna till Kafé K!

Kafé K är tänkt att vara en mysig mötesplats med mångsidigt innehåll.

Vi är ett tiotal medarbetare med olika bakgrunder, intressen och färdigheter. Det ger förutsättningar för ett varierat och rikt Kafé K. Vi ger även plats till gästskribenter och gästmedarbetare när det finns möjlighet till det. Så har ni något intressant ni vill publicera på Kafé K, kontakta någon av oss medarbetare så kan vi diskutera det.

För att inte glömma bort vårt förflutna ligger alla våra gamla sidor som skapades mellan 2008 och 2013 kvar på en arkivsida. Se länk nedan (Arkiv 2008-2013). På arkivsidan kan ni ta er fram med hjälp av den gamla menystrukturen. För att komma tillbaks hit till nya Kafé K, klicka på den gamla Kafé K-loggan längst upp på alla gamla sidor. Vill ni läsa eller titta på något från 2013 och framåt använd gärna sökrutan uppe till höger.

Vi startade den 14 juni 2008 så under 2018 firade vi vårt 10-årsjubileum, med några specialprojekt.

2019 på Kafé K_300
I artikeln 2019 på Kafé K sammanfattar vi det gångna året på vårt kafé.

Under 2020 har vi beslutat att pausa alla schemalagda aktiviteter som är behäftade med stress, deadlines och strama ramar. Istället öppnar vi för spontana, friare inlägg och uttryck. Men några gamla fasta avdelningar finns kvar och gemensamt för alla dem är att de publiceras oregelbundet. Ingen av dem har några schemalagda publiceringar.

Nu ser vi fram emot ett ovanligt oförutsägbart och spännande 2020 på Kafé K.

Varmt välkomna!

 

 

 

 

KAFÉ K-NYTT
Vår Kafé K-medarbetare Pia Karlsson (Paisley) avled den 4 september 2019.
Som en hyllning och för att minnas har vi gjort en lista på alla Pias artiklar på Kafé K.
Tack Pia, vi saknar dig på kafét.

 


Från och med den 14 mars och sedan mitt i varje månad därefter kommer vi under rubriken Kafé K för 10 år sen, blicka tillbaks på hur det såg ut på Kafé K under 2010. En nostalgitripp under hela 2020 alltså.
Kafe K för 10 år sen_584

Nu efterlyses nomineringar till Kulturkoppen 2020. Här hittar ni all information om detta.
Kulturkoppen2020


Avdelningen K-märkta ord , som mazken har hand om, är en sida där vi ska hjälpas åt att samla ihop svenska ord som sällan eller aldrig används numera.
K-logoLo

 


Under 2020 kommer vi liksom med alla andra schemalagda aktiviteter att pausa månadsbildsomröstningarna på Kafé K. Det blir bilder på förstasidan ändå, men de kommer att ligga där under längre perioder och väljs ut på andra sätt.