TV & Film i Veckan – 7 september 2019

tvochfilm

                                       den 7 september 2019

Nu är hösten här igen och äntligen får man se på nyheterna som vanligt igen och inte en förkortad version av Aktuellt utan kulturnyheterna. Nike är tillbaka från semestern och allt är som vanligt.

Dessutom innebär ju sommarens uttåg att det blir en massa premiärer (inte bara på SVT) och nya säsonger av gamla trogna program. Särskilt trevligt tycker jag att det är att ha tillbaka Fråga Lund (om än med ny programledare) och Vetenskapens värld (som kört repriser i somras). Trots detta vill jag denna vecka tipsa om ett program från 2013 som finns på SVTPlays Öppet arkiv. Detta är ju ändå en kultursajt så jag tar mig friheten.

TV & Film i Veckan_7 september 2019_Konst som retat många_600

Programmen jag tänker på är korta (5 min) men å andra sidan finns det 12 avsnitt. Programmet heter Konst som retat många och belyser inte bara nutida konstnärsprovokatörer utan även de gamla mästarna. Gör som jag – ta en konstpaus då och då.

/mazken

Lämna en replik

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>