TV & Film i Veckan – 3 augusti 2019

tvochfilm

                                       den 3 augusti 2019

Det är ju sommar vilket betyder att det inte är så mycket att se på TV – inte för mig i alla fall. Men visst finns det några saker som duger att titta på om vädret tvingar mig inomhus.
Den sista juli är det fotboll, AIK möter Maribor i championsleaguekvalet. När detta publiceras är matchen spelad, men i skrivande stund vet jag inte hur det gick – jag hoppas det gick bra.

Sedan vill jag varmt rekommendera Vetenskapens Världs sommarrepriser för den som missade något program. Jag såg i veckan om vulkaner på både jorden och andra himlakroppar i vårt solsystem – väldigt fängslande och lärorikt.

TV & Film i Veckan_mazken_3 augusti2019-kollage_600

När man som jag bor i Småland och nära Vimmerby så är väl dokumentärserien om Astrid Lindgren ett måste. Tre delar som är intressanta finns det och de – precis som Vetenskapen – finns att betitta på SVTPlay – reklamfritt och bra.

mazken

 

 

2 kommentarer till TV & Film i Veckan – 3 augusti 2019

  • Raffael Otte  säger:

    Programmet kan bara ses i Sverige
    Mer information om rättigheter utomlands :(

  • Mats Klasson  säger:

    Jag har nu plöjt igenom i stort sett alla sommarrepriserna av Vetenskapens värld.
    Dokumentärserien om Astrid har jag sett tidigare. Den nya musiken som gjorts till den har komponerats av duon Siri Karlsson (dvs Cecilia Österholm, nyckelharpa och Maria Arnqvist, saxofon).

Lämna en replik

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>