Minnen från 2005 och 2018

00_Minnen från 2005 och 2018_vinjett_600

 

 


Nu när hösten kommer, smyger sig minnen på från olika håll.

På måndag fyller Lars Winnerbäck 45 år. För 15 år sen fyllde han 30. Då var jag aktiv i Winnerbäckfansiten Dunkla Rum. Jag kom med idén att vi på DR skulle göra en hyllnings-cd till Winnerbäcks 30-årsdag den 19 oktober 2005. Efter mycket arbete i flera månader lyckades vi. Några av dunklarummarna var också med på konserten i Linköping samma dag. Där överlämades födelsedags-cd:n. Hittade några gamla bilder och filmer från tillfället som jag nu klippt ihop.

Om Stockholm har Winnerbäck sjungit i flera sånger. Nu senast i låten Stockholm i okt, från albumet Eldtuppen som kom 2019. Med den låten i bakgrunden, drar jag mig till minnes när jag var i Stockholm senast, för snart två år sen, i december 2018, tillsammans med Raffael. Några foton illustrerar låten i slutet på den totalt 11 minuter långa minnesfilm jag nu färdigställt. Här nedan kan ni se den. Följ med tillbaks!

Mats Klasson


 

 

 

Lämna en replik

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>