Kulturkoppen. Sista chansen.

KulturKoppen – ett kulturpris från Kafé K

Kulturkoppen2019

Jag vill bara påminna om att nominera till Kulturkoppen

Hittills har vi fått in fem nomineringar men det finns plats för fler.

Vi tänkte att vi skulle börja dela ut ett pris till årets kulturpersonlighet i Sverige. Vad passar bättre än att fira personen med en kopp kaffe i – även om den bara är symbolisk. Men ett diplom får man.

Alla som läser detta är välkomna att nominera högst tre personer som man anser gjort sig förtjänt av denna utmärkelse.

Sista datum att nominera någon är på Luciadagen 13 december.

Vad menar vi då med ”kulturpersonlighet”?Ja, det kan vara helt olika människor – artister, författare, konstnärer, fotografer, dansare, regissörer, skådespelare, kulturskribenter, bibliotekarier eller varför inte makthavare och  eller opinionsbildare. Säkert finns det fler sorts kulturarbetare än dessa jag just räknat upp. Kriteriet är att människan ska ha berikat det kulturella på ett eller annat sätt.

Mejla mig era nomineringar på kulturkoppen@kafe-k.se och ange en motivering till varför ni anser att just han eller hon är värda denna åtråvärda utnämning. Jag sammanställer sedan alla nomineringar så att vi här på hemsidan kan ha en omröstning.

Då det inte inkommit några frivilliga till en jury så kommer vi avgöra vinnare via en omröstning här på Kafé-K. Skulle det bli dött lopp mellan två (eller fler) så kommer undertecknad i samråd med Mats Klasson välja ut den slutliga segraren.

Välkomna att delta i framtidens mest åtråvärda och prestigefyllda kulturutnämning.

/mazken

3 kommentarer till Kulturkoppen. Sista chansen.

  • mazken  säger:

    Hittills har vi fått två nomineringar och vi ser fram emot fler

  • mazken  säger:

    Då har vi fått in tre nomineringar hittills

  • mazken  säger:

    Fem nomineringar inkomna till dags datum – ser fram emot fler.

Lämna en replik

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>