Kafé K för 10 år sen – september 2010

Kafe K för 10 år sen_584

Under 2020 tar vi det lite lugnare på Kafé K för att vi ska få möjlighet att återhämta oss. Alla fasta avdelningar som haft schemalagda aktiviteter pausas. Istället satsar vi medarbetare på några personliga projekt som kommer att publiceras under året.

När det är glesare mellan publiceringarna kanske det är läge att göra återblickar, tio år tillbaks i tiden. Under rubriken Kafé K för 10 år sen kommer vi varje månad att visa ett litet urval av det som hände på vårt kafé för precis 10 år sen, alltså 2010.


Omröstningen av Månadens bild vanns av signaturen gasolinerainbow, ett vattenfall. Cecilia Thunström, som senare blev Kafé K-medarbetare, gästade Gäst med G på K. Rickard Miletic flyttade från bostad och jobb i Skåne och funderade kring detta. I slutet av augusti 2010 hade Paisley varit på Sköna gröna Grebo och delade med sig därifrån med ett reportage.

100905t
september 2010 – Månadens bild (gasolinerainbow, mazken, Anita, MK)

 

ceciliathunstrom
1 september 2010 – Gäst med G på K – Cecilia Thunström

 

 

veckansfundering
4 september 2010 – Veckans fundering  (uppsägning och äktenskap)  (Rickard Miletic)

 

 

 

 

 

 

musik062a
11 september 2010 – Sköna gröna Grebo (Paisley)

 

 

 

Vi återkommer som sagt med fler Kafé K-minnen från 2010 de kommande månaderna.

Mats Klasson

Lämna en replik

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>