Kafé K för 10 år sen – januari 2010

Kafe K för 10 år sen_584

Under 2020 tar vi det lite lugnare på Kafé K för att vi ska få möjlighet att återhämta oss. Alla fasta avdelningar som haft schemalagda aktiviteter pausas. Istället satsar vi medarbetare på några personliga projekt som kommer att publiceras under året.

När det är glesare mellan publiceringarna kanske det är läge att göra återblickar, tio år tillbaks i tiden. Under rubriken Kafé K för 10 år sen kommer vi varje månad att visa ett litet urval av det som hände på vårt kafé för precis 10 år sen, alltså 2010.

 

Januari och februari har redan passerats och vi är redan en bra bit in i mars. Som en inledning på detta återblickande och som representant för det första kvartalet blir det en konsertrecension från januari 2010, när Eldkvarn uppträdde på Kristianstads Teater. Det slumpade sig så att jag var där samtidigt.

 

KK för 10 år sen-jan 2010_eldklippan

23 januari 2010 – Eldklippan (recension av Eldkvarn i Kristianstad) (Mats Klasson)

Vi återkommer som sagt med fler Kafé K-minnen från 2010 de kommande månaderna.

Mats Klasson

Lämna en replik

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>