Dödande begär av Ingegärd Sundell

Om innehållet:
Ingen av gästerna på rektor Holger Svantessons glada tillställning i den lugna byn Skaninge hade kunnat ana vad som väntade dem efter festen …. eller hur deras liv skulle komma att påverkas av en enda kvinnas olycka. Detta trots att ett par av festdeltagarna i viss mån hjälpt till att forma hennes bittra öde!
Släckta drömmar, grusade förhoppningar, mord och andra kriminella handlingar, men också kärlek och erotik vävs in i denna berättelse, där inte alltid de mest moraliska får de största vinsterna.

Dödande begär av Ingegärd Sundell_med hand

 

Författaren som är före detta lärare och journalist ger oss också inblickar, ofta kritiska, i skolans och massmedias värld. Den vassaste udden riktas mot skrupelfria journalister som presenterar sina scoop utan hänsyn till oskyldiga människor. Handlingen som följer alla festdeltagarna utspelas till största delen i Skåne för tio år sedan men slutar i nutid i Dallas, Texas, där någon till sist drar en vinstlott och verkar klara sig undan både panamadokument och paradisläckor. I slutkapitlen får vi också veta en del om de mindre lyckligt lottades öden.

Om författaren:
Ingegärd Sundell bor och verkar i Höganäs. Detta är hennes första roman för vuxna, men redan nu är nästa på gång. Tidigare har hon gett ut ungdomsböckerna Mr Nobody och Nu befriar vi Elvis. Hon är också viskompositör och har i cd-format ederat visnovellen Häxbål och vissamlingen Om människor och andra djur.
Vidare har hon tonsatt några av Gustaf Frödings dikter i cd:n En skvallerdröm.

 

Boken kan lånas på bibliotek eller köpas i din bokhandel eller på nätet. Böcker och skivor kan förstås också köpas direkt från mig och mitt förlag ordOton.

Vänlig hälsning från Ingegärd.

1 kommentar till Dödande begär av Ingegärd Sundell

Lämna en replik

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>